密码:
注册找密码我的浏览
设首页加收藏加书签 ______
龙8手机游戏客户端
首页每天学英语新概念六级音标词汇语法四级研究生大学高中初中小学少儿演讲有声圣经VOA商务雅思

您所在的位置: 龙8手机游戏客户端首页 > 听力资料 > 在线视听资料 >...> 英语六级考试 > CET6历年听力 > 正文

站内搜索:

小提示:学单词背单词请到龙8手机游戏客户端免费在线背单词系统
chamfron/[ˋtʃæmfrən]/ 马头盔甲...

大学英语六级(CET6)历年听力t_cet6_199501

1. A) She was given a new job.
B) She was given a raise.
C) She was criticized for being late.
D) She was praised for her hard work.
2. A) Whether to employ the woman.
B) Whether to take up the new job.
C) Whether to ask for a raise.
D) Whether to buy a new house.
3. A) A teacher.
B) A psychologist.
C) A librarian.
D) A publisher.
4. A) To visit more places in the city.
B) To take a lot of pictures of the beautiful city.
C) To take some pictures of his friends.
D) To spare some time to meet his friends.
5. A) In town.
B) Out of town.
C) In the man’s house.
D) Outside Ann’s house.
6. A) Because she wants to avoid meeting people.
B) Because she wants to avoid meeting people.
C) Because she wants to smoke a cigarette outside.
D) Because she doesn’t like the smell of smoke inside.
7. A) Painters hired by the man and woman.
B) Painters hired by Mr. Jones.
C) Mr. Jones.
D) The man and the woman.
8. A) The woman enjoyed the movie very much.
B) The woman saw a horror movie.
C) The man asked the woman to be careful at night.
D) The man went to the show with the woman.
9. A) He doesn’t write well enough.
B) He is not a professional writer.
C) He hasn’t got any professional experience.
D) He didn’t perform well in the interview.
10. A) He doesn’t think it necessary to refuel the car.
B) He can manage to get the gasoline they need.
C) He hopes the woman will help him select a fuel.
D) He thinks it is difficult to get fuel for the car.

Section B
Directions: In this section, you will hear 3 short passages. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.

Passage one
Question 11 to 13 are based on the passage you have just heard.
11. A) Because they can’t afford to.
B) Because they think small houses are more comfortable to live in.
C) Because big houses are usually built in the countryside.
D) Because they prefer apartments.
12. A) Because many young people have moved into comfortable apartments.
B) Because many old houses in the bad part of the town are not inhabited.
C) Because many older people sell their houses after their children leave.
D) Because many people have quit their old houses to build new ones.
13. A) They have to do their own maintenance.
B) They have to furnish their own houses.
C) They will find it difficult to make the rest of the payment.
D) They will find it difficult to dispose of their old-style furniture.

Passage Two
Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.
14. A) They are not active hunters.
B) They don’t sleep much.
C) They are often seen alone.
D) They don’t eat much.
15. A) To catch the birds.
B) To look for shade in the heat of the day.
C) To catch other animals.
D) To look for a kill made by another animal.
16. A) They are larger in size.
B) They run faster.
C) They have to hunt more to feed the young.
D) They are not as lazy as the males.

Passage Three
Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
17. A) Less than 30 minutes.
B) From 30 to 45 minutes.
C) At least 45 minutes.
D) More than 45 minutes.
18. A) He should show respect for the interviewer.
B) He should show confidence in himself.
C) He should talk enthusiastically.
D) He should be dressed properly.
19. A) Speaking confidently but not aggressively.
B) Talking loudly to give a lasting impression.
C) Talking a lot about the job.
D) Speaking politely and emotionally.
20. A) Professional knowledge is a decisive factor in job interview.
B) Finding a job is more difficult than one can imagine.
C) A job seeker should create a good image during an interview.
D) Self-confidence is most important for a job seeker.


答案
1. C 2. B 3. C 4. D 5. A 6. D 7. D 8. B 9. C 10. B
11. A 12. C 13. A 14. A 15. D 16. B 17. B 18. D 19. A 20. C


Section A

1.
W: You wanted to see me, Mr. Wright?
M: Yes, Miss Gray. You'll have to start getting to work on time, or your service will no longer be needed here.
Q: What happened to Miss Gray?
2.
M: You know, I'm just not too sure if the new salary will be high enough or even the new position is really what I want. Besides, I like the work that I am doing now.
W: It sounds as though you've already made up your mind about what you are going to do.
Q: What is the man thinking about?
3.
W: I'm looking for textbook for my Psychology course. It's called "Introduction to Educational Psychology". Do you have it?
M: Yes, we do. You'll find it in Section 24 on the top shelf.
Q: What's the man's occupation?
4.
W: Oh, this is a beautiful city. I'm really glad I've brought my camera.
M: Yes, there are lots of things to take pictures of here. But I hope you will not plan to spend all your time taking pictures. I have some friends who would like to meet you.
Q: What does the man want the woman to do?
5.
M: Why are you so sure that Anne didn't commit the crime?
W: She couldn't have committed that crime because I was with her. And we were out of town on that day.
Q: Where was the crime most probably committed?
6.
M: Isn't it rather cold outside, Sally?
W: It is a bit, but I can't stand the terrible smoke inside. I'd rather stay here if you don't mind.
Q: Why does the woman want to stay outside?
7.
W: We've lived here in Thornton for 5 years now and I think it's time to have the house painted.
M: You're right. Mr. Johns, our neighbor, just had his house painted. But we cannot afford to do it unless we paint it ourselves.
Q: Who is going to paint their house?
8.
W: I still can't get over the show last Saturday evening. I keep having frightening dreams all night.
M: So, next time before you walk into a theatre, make sure what you are going to see.
Q: What do we learn from this conversation?
9.
W: How was the job interview? I think you'll make a good journalist. I remember you as the best writer of the class.
M: Well, in fact, my application was turned down. They were looking for people with experience in the profession.
Q: Why didn't the man get the job?
10.
W: We have to face the fact that it is a little hard to get fuel for the car.
M: Between you and me, I think there is always a way to get around this problem.
Q: What does the man mean?

Section B

Passage One
In the United States, many people once lived in large, two and three story homes. Today, many people would like to live in such houses but most people can't. They don't have enough money to buy them or even to make the first payment. So, many people rent from month to month. But some Americans really want to live in a house of their own. So they build their own home. They buy a house that is situated in an area where houses are cheaper. It is better to reside in a bad part of town, they think, than not to live in a house at all. Or they buy an old house and redesign it. Then they decorate it with old style furniture. Sometimes they can make an old house look more beautiful than a new one. Usually, it is not difficult for people to find an old home to buy. Many older people decide that they don't need a big home after their children leave. So they sell their house and move into a comfortable apartment. But when people move into a house, they sometimes have problems. Home owners have to do their own maintenance. For example, if the roof leaks, one can not ask the landlord to fix it. On the other hand, people can redesign their homes in any way they want without having to be afraid of being thrown out by the landlord.

Questions 11 to 13 are based on the passage you have just heard.
11. Why don't many Americans live in large two and three story houses?
12. Why is it easy to find old houses for sale?
13. What problem will people have after they buy a house?

Passage Two
Lions prefer to eat without having to do much work. When resting in the shade, they are also watching the sky. And if they see birds fly down, they immediately sense that something must be happening. Even in the heat of the day. They will certainly arise and run a mile across the plains to find out what is going on. If another animal has made a kill, they will drive it off and take the dead animal for themselves. A grown lion can easily consume 60 pounds of meat at a single feeding. Often, they eat until it seems painful for them to lie down. The female lions are leaner and swifter, and as a result, are better hunters than the males. Most kills are made at night or just before dawn. The kill is the most exciting moment in the day-to-day existence of the lion, since these great beasts spend most of their time - about 20 hours a day - sleeping and resting. Lions are also social cats. And during these times of leisure, they love to romp against each other, and the young lions are always playing among themselves and with their parents.

Questions 14 to 16 are based on the passage you have just heard.
14. What do we learn about lions from what we have just heard?
15. Why do the lions watch the birds in the sky?
16. Why are the females generally better bunters than the males?

Passage Three
To be successful in a job interview, you should demonstrate certain personal and professional qualities. You need to create a good image in the limited time available, usually from 30 to 45 minutes. You must make a positive impression which the interviewer will remember while be interviews other candidates. The following are some qualities you should especially pay attention to during an interview. First of all, you should take care to appear to be properly dressed. The right clothes worn at the right time can win respect of the interviewer and his confidence in your judgement. It may not be true that clothes make the man. But the first and often last impression of you is determined by the clothes you wear. Secondly, you should pay close attention to your manner of speaking, since speech is a reflection of personality. You should reflect confidence by speaking in a clear voice, loud enough to be heard, without being aggressive or overpowering. You should be prepared to talk knowledgeably about the requirements of the position you are applying for. Finally, to be really impressive you must convey a sense of self-confidence and enthusiasm for work. If you display these characteristics, with just a little luck, you'll certainly succeed in the typical personnel interview.

Questions 17 to 20 are based on the passage you have just heard.
17. How long does an interview usually last according to the speaker?
18. How can one give the interviewer a good first impression?
19. What should be the best manner of speaking for a job-seeker during an interview?
20. What is the main idea of the short talk you have just heard?

参考答案

Part I
1. C 2. B 3. C 4. D 5. A
6. D 7. D 8. B 9. C 10. B
11. A 12. C 13. A 14. A 15. D
16. B 17. B 18. D 19. A 20. C
您是否对这篇资料想说点什么?欢迎评论或者纠错,或者提交填空题答案! 您也可以立即
共有1人向本资料提供了听力原文,其中被采用了0篇,当前有0篇待审批,有1篇未被采用! 查看明细>>
如果您有更好的听力原文,欢迎提供给龙8手机游戏客户端,如果被采用,您将获得20到100金币的奖励!
CET6历年听力
高瞻远瞩
放眼全球
推荐资源
最新社区精华帖子更多>>
  • 走遍美国教学版
    走遍美国教学版
  • 哈利学前班[英语儿歌]
    哈利学前班[英语儿歌]
  • 海绵宝宝 英文版
    海绵宝宝 英文版
  • 风中的女王第1季
    风中的女王第1季
经典学习方法更多>>
听力资料目录导航
听力测试 英语词汇 英语口语 考试英语 品牌英语 大学教材 其他教材 商务英语 广播英语 儿童英语
历年中考听力
初中中考模拟
历年高考听力
高考听力模拟
历年四级听力
历年六级听力
四级听力模拟
小学  初中
高中  四级
六级  考研
托福  GRE
星火记忆单词
用Mp3背单词
刘毅词汇记忆
情景英语口语
4+1听力口语
出国实用会话
英语口语8000句
新东方900句
美语听力与发音
ABC到流利口语
口译考试
剑桥考试
中高考考试
大学四六级考试
研究生考试
公共英语考试
英语专业考试
新概念 六人行
赖世雄 许国璋
走遍美国 越狱
疯狂英语 沛沛
语法讲座 动感
大山英语 探索
千万别学英语
大学英语听力
大学英语精读
全新版 21世纪
新视野 实用综
大学体验 新编
成人自考 step
Listen this way
广州版小学英语
广州版初中英语
剑桥少儿英语
朗文3L看听学
Goforit新目标
高中英语课本
进阶听说教程
商务英语300句
VOA商务英语
商业英语视频
中级商务英语
初级剑桥证书
新编剑桥英语
剑桥英语精华版
2007年VOA慢速
VOA中级美语
美国习惯用语
VOA流行美语
澳广播英语讲座
在线大学课堂
VOA视频节目
宝宝ABC
棒棒英语
哈哈美语
LittleFox儿歌
英语儿童故事
380英语小故事
1035个英语单词

免责声明:本站只提供资源播放平台,如果站内部分资源侵犯您的权益,请您告知,我们会立即处理。
Copyright © 2010-2017 龙8手机游戏客户端英语  京ICP备10010568号 | 京公网安备 11010802020324号

微信扫一扫手机学英语 关闭
微博扫一扫手机学英语 关闭
QQ扫一扫手机学英语 关闭
0.282975s